Kotitalousvähennys

Yhteensä jopa 4000 euroa

Teettämällä kodin sähkötyöt Sähköasennusliike Ristimäen sähkömiehillä voit hyödyntää kotitalousvähennyksen, joka on 2000 euroa per veronmaksaja. Sähkömiehen tekemästä sähkötyöstä, joka on asunnon kunnossapito- tai perusparannustyötä, saa kotitalousvähennyksen valtion tuloverotuksessa. Kotitalousvähennyksen saa sähkötöiden työnosuudesta. Sähkömiesten tekemästä työnosuudesta omavastuuta on 100 euroa ja lopusta osasta saa 45 % vähennyksen valtion tuloverotuksessa, mikä on maksimissaan 2000 euroa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä

Kaikki irti kotitalousvähennyksestä

Pariskunta voi jaksottaa sähkötyöt kahdelle vuodelle, jolloin valtion tuloverotuksessa voidaan vähentää jopa 8000 euroa. Sähköasennusliike Ristimäki Oy on luotettava ja osaava sähköasentaja, jonka työhön voidaan käyttää kotitalousvähennystä. Olemme TUKES:in hyväksymä sähköasennusliike ja sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsen. Nämä takaavat pätevät sähkömiehet ja erinomaisen työjäljen. 

Sähkömiehet palveluksessanne

Sähköasennusliike Ristimäki Oy:n sähkömiehet tekevät kodistasi entistäkin ehomman. Kun sähköasiat ovat kunnossa, koti on turvallisempi ja energiatehokkaampi. Asumismukavuus paranee merkittävästi kun sähkömiehet esimerkiksi asentavat lattialämmityksen kylpyhuoneeseen tai uusivat valaistuksen energiatehokkaisiin led-valaisimiin. Hyödynnä merkittävä kotitalousvähennys ja laita osaavat sähkömiehet asialle!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!