Sähköasennukset Yksityisille | Turku

Osaavat sähkömiehet palveluksessasi

Sähköasennus Ristimäki Oy:n sähkömiehet tekevät ammattitaitoisesti ja turvallisesti sähköasennuksia Varsinais-Suomessa. Sähkömiehemme tekevät sähköasennuksia uudiskohteisiin sekä remonttien yhteyteen. Sähköasennuksia teemme esimerkiksi kerrostaloasuntoihin, rivitaloihin, omakotitaloihin ja loma-asuntoihin. Sähkötöissä kannattaa antaa sähkömiehen hoitaa työt, koska silloin työt tehdään ammattitaidolla ja virheiltä vältytään. Sähkömiehen käyttäminen varmistaa myös sen, että sähköasennustyölle tehdään asianmukainen käyttöönottotarkastus. Käyttöönottotarkistuksella poissuljetaan vakavien vaaratilanteiden mahdollisuus asunnon sähkö- ja paloturvallisuudessa. Muista myös kotitalousvähennys!

Kerrostaloasuntojen sähköasennukset

Kerrostaloasuntoihin teemme pieniä ja suurempiakin sähköasennustöitä. Esimerkiksi kylpyhuoneremontin aikana uusimme kylpyhuoneen sähköasennukset. Kylpyhuoneremonttien yhteydessä on järkevää kiinnittää huomiota myös tilan sähköistykseen. Kylpyhuone on kuitenkin asunnon käytetyin ja ehkä tärkein tila ja sen käytännöllisyys vaikuttaa huomattavasti asunnon viihtyvyyteen. Vanhoissa kerrostaloasunnoissa kylpyhuoneiden sähköistykset ovat usein vanhentuneita ja vaativat uudistamista. Sähkömiehemme tekevät kylpyhuoneisiin tarvittavat sähköasennustyöt, jotta sähköistykset vastaavat nykyajan vaatimuksia. Lattialämmityksen asentaminen kannattaa, koska se nopeuttaa huomattavasti tilojen kuivumista. Sähkölämmityksen asentaminen käy sähkömiehiltämme käden käänteessä.

Rivitalojen sähköasennukset

Rivitaloihin teemme sähköasennuksia esimerkiksi kylpyhuone- tai keittiöremonttien yhteydessä. Uusimme myös valaistusratkaisuja energiaa säästäviin ja pitkäikäisiin led-valoihin. Olemme myös Winled- valaisimien jälleenmyyjä.

Omakotitalojen sähköasennukset

Myös omakotitaloihin teemme sähköasennustöitä esimerkiksi kylpyhuone- tai keittiöremonttien yhteydessä. Uusimme muun muassa valaistuksia ja teemme muita pieniä ja suuria sähkötöitä. Sähkömiehemme tekevät esimerkiksi sähköasennustöitä saunoihin. Saunojen sähköasennustyöt sisältävät mm. kiukaan, lämminvesivaraajan ja valaisimien asennustöitä. Saunaan kannattaa asentaa myös erillinen lämmitin, jos kiukaassa ei ole kytkentää, jonka avulla se toimii normaalina lämmittimenä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tästä