Sähköhuolto - Turku

Sähköhuollot nopeasti ja vaivattomasti!

Sähköasennus Ristimäki Oy tekee sähköhuoltoja yksityisille, yrityksille ja muille yhteisöille kuten taloyhtiöille. Sähköhuollot tehdään mahdollisimman pikaisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, jotta normaali elämä tai liiketoiminta voi jatkua pian, eikä sähkövikojen takia tule tarpeettomia viivästyksiä. Sähkömiehemme tekevät sähköhuollot ammattitaitoisesti ja turvallisesti standardien ja säädösten mukaisesti. Sähköhuolloissa käytämme laadukkaita ja hyväksyttyjä komponentteja ja osia sekä toimintatapoja. Sähköasennus Ristimäen tukkureita ovat SLO, Onninen ja Ahlsell.  Sähkömiehemme tekevät sähköhuoltoja Turussa ja muualla koko Varsinais-Suomen alueella.

Yksityisasiakkaat

Sähköhuoltoa voi kaivata esimerkiksi lämminvesivaraaja, sähkökiuas tai valaistukseen liittyvät asiat. Olemme TUKES:in rekisteröimä kylmälaiteliike  (2493/91/2008). Sähkömiehemme tekevät sähköhuollot edullisesti ja nopeasti, jolloin asiakkaalle koituu mahdollisimman vähän haittaa huollosta. 

Taloyhtiöt 

Taloyhtiöille teemme kaikki niiden tarvitsemat sähköhuollot. Sähkömiehemme tekevät sähköhuoltoja esimerkiksi jakokeskuksiin. Jakokeskusten määräajoin tapahtuvalla huollolla varmistetaan sen hyvä toiminta ja ehkäistään vaaratilanteiden syntyminen. Kiinteistön jakokeskuksille on suositeltavaa suorittaa määräajoin katselmus, jossa jakokeskusten kunto tarkastetaan pätevän sähkömiehen toimesta. Sähköhuollot kannattaa toteuttaa aina mahdollisimman pian mahdollisen vian ilmettyä tai riskin olemassa olon havaitsemisen jälkeen. Kuntotarkastuksissa saadaan ehkäistyä varsinaisten vikatilojen kehittyminen ja näin säästetään kustannuksissa ja parannetaan asumisviihtyvyyttä.

Yritykset ja muut yhteisöt

Sähköasennusliike Ristimäki Oy:n sähkömiehet tekevät myös sähköhuoltoja yrityksille ja esimerkiksi kunnille. Usein sähköhuollot kohdistuvat ilmastointilaitteisiin ja valaistukseen. Sähkömiehemme kykenevät toteuttamaan laajasti erilaisia sähköhuoltoja, joten ota yhteyttä meihin niin huollamme sähköasiat kuntoon.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tästä